Sobre nosaltres

Des de l’any 2014, el nostre objectiu ha estat proporcionar als nostres clients una font fiable de material elèctric i serveis relacionats. La nostra passió per l’excel·lència i l’atenció al client ens ha guiat al llarg dels anys, establint-nos com a referència en el sector.

La nostra relació amb marques les primeres marques el mercat ens permet oferir productes duradors garantint el bon funcionament de les instal·lacions elèctriques.

Més enllà dels nostres productes, el nostre equip professional és una part essencial de la nostra empresa. Cada membre de l’equip de Subministraments Sant Pere comparteix una passió comuna pel sector elèctric i electrònic. Estem formats i capacitats per proporcionar assessorament tècnic, solucions personalitzades i assistència en cada pas del procés de compra.

A Subministraments Sant Pere, també ens preocupem pel medi ambient i la sostenibilitat. Estem compromesos a promoure pràctiques empresarials responsables, minimitzant l’impacte ambiental i promocionant productes energèticament eficients i sostenibles.

Gràcies per confiar en Subministraments Sant Pere com el teu proveïdor de material elèctric.

Innovació

L'empresa està sempre a l'avantguarda de les últimes tendències i tecnologies del sector. Busquem noves solucions i productes innovadors per satisfer les necessitats de l'indústria elèctrica i electrònica.

Confiança

L'empresa treballa amb marques de confiança per garantir la fiabilitat i el bon rendiment dels seus productes.

Professionalitat

El nostre equip està format i capacitat per proporcionar assessorament tècnic i personalitzat per satisfer les necessitats específiques dels clients.

Satisfacció del client

L'empresa es compromet a superar les expectatives dels clients en termes de qualitat del producte, servei al client i assistència postvenda.

Responsabilitat ambiental

Ens preocupem pel medi ambient i promovem pràctiques empresarials responsables. Fomentem l'ús de productes energèticament eficients i sostenibles per reduir l'impacte ambiental.

Ètica empresarial

Basem la nostra activitat en els principis ètics i el respecte per als nostres clients, empleats i socis comercials. La transparència i l'honestedat són valors clau en la nostra forma de fer negocis.